Betaalmethoden

De online betaalmogelijkheden zijn voor ons als leverancier als voor u als klant belangrijk. Het meest belangrijke punt is veiligheid. De online betaling moet vooral veilig zijn. Daarnaast is het voor u belangrijk dat u de voor u best passende wijze kan kiezen en voor ons is het belangrijk de best passende opties aan te bieden. Op deze pagina willen we de in ons geboden webshop online betaalmogelijkheden noemen en toelichten.

 

  

iDEAL


iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. Niet alleen webshops maar ook andere online organisaties buiten de e-commercemarkt bieden iDEAL aan. 60% van de consumenten betaalde voor zijn laatste online aankoop met iDEAL.
     
 

VISA


VISA is werelds meest gebruikte creditcard. Wereldwijd kan op ruim 27 miljoen adressen worden betaald. Naast wereldwijd betaalgemak staat veiligheid voorop bij deze creditcard. VISA biedt soms ook aanvullende services die extra zekerheden bieden bij beschadiging tijdens transport en/of het niet aankomen van de bestelling.

     
 

Mollie

 
Mollie 

     
 

Mastercard

 
Mastercard is wereldwijd veel gebruikte creditcard. Wereldwijd kan op ruim 27 miljoen adressen worden betaald. Naast wereldwijd betaalgemak staat veiligheid voorop bij deze creditcard. Mastercard VISA biedt soms ook aanvullende services die extra zekerheden bieden bij beschadiging tijdens transport en/of het niet aankomen van de bestelling.

     
  

Paypal


Paypal is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via een Paypal rekening. Niet alleen webshops maar ook andere online organisaties buiten de e-commercemarkt bieden Paypal aan. Het is de betaalmethode als je iets moet bestellen van een land met een andere munteenheid of als je snel en efficiënt wilt overboeken.

Powered by webXpress